درباره ما

درباره ما


گروه تولیدی گوهر شیمی در سال 1377 توسط چند تن از صنعت گران خبره و باتجربه جهت تولید سود کاستیک پرک (سود سوزآور) طبق استاندارد بین المللی با ثبت برند گوهر کار خود را آغاز کرد.


این شرکت با اعتقاد بر اين باور كه صنايع متكي به منابع اوليه (تولید داخل کشور) بايد بيش از پيش توسعه و گسترش يابد اولین کارخانه خود را در سال 1378 در شهرک صنعتی اشتهارد استان تهران با نام کاویان گوهر شیمی احداث نمود و با کسب تجارب بیشمار در طی زمان، توانست در سال 1384 با احداث دومین کارخانه خود به نام پترو گوهر پارس در سایت یک منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی واقع در استان خوزستان، به عنوان بزرگترین تولید کننده سود کاستیک پرک در کشور شناخته شود.


شرکت پترو گوهر پارس با بهره گیری از جدید ترین تکنولوژی، لابراتور مجهز کنترل کیفیت، بخش R&D و کادر متخصص، سعی در ارائه محصولی با کیفیت عالی در بسته بندی مرغوب و متنوع را دارد و بر این اساس مفتخر به دریافت گواهینامه استاندارد از سازمان ملی استاندارد ایران و همچنین گواهینامه کنترل کیفیت ISO 9001 : 2008 از شرکت (Tuv InterCert (SAARآلمان می باشد. اگرچه در حال حاضر این شرکت به عنوان بزرگترین تولید کننده سود کاستیک پرک با کیفیت بالا و خدمات مطلوب در کشور شناخته شده است، لیکن مجموعه پترو گوهر پارس ضمن ارتقاء محصول و تامین بازار داخلی و رفع وابستگی کشور به واردات این محصول تلاشی روز افزون را برای رسیدن به آرمان های خود که دستیابی به بازارهای منطقه ای و فرامنطقه ای می باشد را سرلوحه کار خویش قرار داده است.


این شرکت در قالب یک نظام منسجم و یکپارچه علاوه بر تامین نیاز 50% از شرکت های نفتی بزرگ، صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع شوینده، صنایع نساجی، صنایع کشاورزی و ... کشور، توانسته است تا حد زیادی در بازارهای بین المللی نیز حضور پیدا کند.



"محاسن حضور این شرکت در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی"

حضور در قلب عظیم ترین بندر پتروشیمی ایران و دسترسی به قطب تامین مواد اولیه پتروشیمی
دسترسی به راه آهن سراسری و آب های آزاد و همجواری با بزرگترین بنادر تجاری کشور از قبیل بندر امام
خمینی (ره) و بندر خرمشهر جهت توزیع آسان محصول




موقیعت جغرافیایی کارخانه پترو گوهر پارس در منطقه خاورمیانه


ISO 9001:2008



                                                     


(Tuv InterCert (SAAR

Germany

سازمان ملی استاندارد ایران



                                                     






پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی 



Iran Beauty & Clean 2010



                                                     

هفدهمین نمایشگاه بین المللی مواد

شوینده، پاک کننده، بهداشتی سلولزی

و ماشین آلات وابسته

روز ملی صنعت و معدن



                                                     

واحد نمونه تولیدی سال 1391

استان خوزستان 

تقدیرنامه



                                                     

شرکت بازرگانی پتروشیمی ایران 





محصولات

بشکه
وزن: 25 / 50 (کیلوگرم)
سطل
وزن: 15 (کیلو گرم)
کیسه
وزن: 25 (کیلو گرم)
جامبو بگ
وزن: 1000 (کیلو گرم)
محتوی:  40 (کیسه)
پالت
وزن: 1000 / 1250 (کیلو گرم)
محتوی: 40 / 50 (کیسه)





نگهداری


سود سوزآور پرک (CAUSTIC SODA FLAKES)

معرفی محصول

سود سوزآور پرک(Sodium Hydroxide / Caustic Soda Flakes) ماده قلیایی به رنگ سفید و بدون بو می باشد. این ماده با فرمول شیمیایی NaOH از پر کاربردترین مواد شیمیایی در صنایع است. سود پرک ماده ای رطوبت گیر و چربی زداست و در دو گرید خوراکی و صنعتی تولید می شود. هنگام استفاده از سود پرک به علت خاصیت خورندگی شدید آن، باید نکات ایمنی (طبق MSDS موجود در سایت) رعایت شود.
پترو گوهر
Manufactured by: PetroGohar
1556 Vote based on 1666 reviews


خصوصیات فیزیكی و شیمیایی
وزن مولکولی: ۴۰,۰۰ گرم بر مول
نقطه ذوب: ۱۲ درجه سانتی‌گراد (محلول ۵۰%)، ۶۲ درجه سانتی‌گراد (محلول ۷۳%–۷۰%)، ۳۱۸ درجه سانتی‌گراد (جامد)
نقطه جوش: ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد (محلول ۵۰%)، ۱۳۸۸ درجه سانتی‌گراد (جامد)
دانسیته نسبی: ۱,۵۳ (محلول ۵۰%)، ۲ در دمای ۱۵.۵ درجه سانتی‌گراد (محلول ۷۳% –۷۰%)، ۲.۱۳ درجه سانتی‌گراد (جامد)
حلالیت در آب: ۱۱۱ گرم در ۱۰۰ میلی‌لیتر در دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد
حلالیت در سایر مایعات: در اتانول، متانول و گلیسرول حل می‌گردد.
سود پرک در الکلها حل میشود ولی در استون و اتر حل نمیشود.
فشار بخار: ۱,۵ میلی‌متر جیوه در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد (محلول ۵۰%)
غلظت یون هیدروژن (pH): ۱۲ (محلول ۰,۰۵%)، ۱۳ (محلول ۰.۵%)، ۱۴ (محلول ۵%)

روش تولید سود پرک

در این شرکت سود سوزآور پرک (Caustic Soda Flakes) از سود سوزآور مایع حاصل از روش غشایی ممبراین (دیواره متخلخل) تولید می گردد، بدین صورت که سود مایع ۴۸% تا ۵۰% ورودی به خط تولید، طی فرآیندی پس از تبخیر آب موجود، به سود سوزآور با خلوص ۹۹-۹۸% تبدیل میگردد که مطابق با استانداردهای جهانی ست. این سیال سود سوزآور پس از انتقال به دستگاه های فلیکر و خنککننده، تبدیل به پرک (پولک سفید) یا سود جامد میشود.

روش تولید سود سوزآور مایع طبق فرآیند کلر آلکالی

صنعت کلر آلکالی جزو صنایعی محسوب میشود که هدف آن تولید گاز کلر و مواد قلیایی، هیدروکسید سدیم و یا هیدروکسید پتاسیم بوسیله الکترولیز محلولهای نمکی است. فناوریهای اصلی بکار گرفته شده در این صنعت سلهای الکترولیز جیوه ای، دیافراگمی و غشایی است که عمدتاً از کلرید سدیم به عنوان خوراک استفاده میکنند. فرآیند سل دیافراگمی و فرآیند سل جیوهای قدیمیتر و فرآیند سل غشایی تکنولوژی جدیدتری است. با پیداش فرآیندهای تولید سودسوزآور و گاز کلر به روش الکترولیز جیوهای و شناسایی اثرات زیانبار مصرف جیوه و مشکلات مربوط به آن چه به لحاظ زیست محیطی و چه از منظر اقتصادی، هم اکنون این فرآیند جیوهای یکی از معضلات و دغدغه های مهم پیش روی صنایع بالخصوص صنعت پتروشیمی شده است و کشورها در صدد حذف فرآیند جیوهای و استفاده از روش غشایی می باشند.


فرایند کلرآلکالی به روش جیوه ای
نمایش متحرک این فرایند


در دهه ۱۹۷۰ توسعه غشاهای تبادل یونی، فناوری جدیدی را برای تولید سود سوزآور مهیا نمود. اولین غشاهای تبادل یونی در آغاز دهه ۱۹۷۰ توسط شرکت (Nafion) DU Pont و بدنبال آن (Flemino) Asahi Glass توسعه یافتند. در این فرآیند آند و کاتد توسط یک غشاء هدایت کننده یون و غیر قابل نفوذ توسط آب از یکدیگر جدا شدهاند. محلول آب نمک از بخش آند عبور کرده و یونهای کلرید به گاز کلر اکسیده میشود. یونهای سدیم به سمت کاتد که در آن محلول سود جریان دارد هدایت می شود. آب بدون املاح اضافه شده به جریان کاتولیت هیدرولیز شده و گاز هیدروژن و یونهای هیدروکسید آزاد میکند. یونهای هیدروکسید و سدیم با هم ترکیب شده تا سود تولید کنند که غلظت آن بوسیله گردش جریان سود قبل از تخلیه شدن از سل، معمولاً بین ۳۲ تا ۳۵ درصد نگه داشته میشود. و پس از آن در واحد تغلیظ درصد آن به حدود ۴۸ درصد میرسد. پتروشيمي اروند، كلريد سديم مورد نياز خود براي واحد كلر آلكالي را از تبخير خورشيدي آب خليج فارس تهيه ميكند.



فرایند کلرآلکالی به روش غشایی (ممبراینی)
نمایش متحرک این فرایند

غشاء موجود از مهاجرت یونهای کلرید از آند به کاتد جلوگیری مینماید. جنس کاتد بکار رفته در سل های غشایی معمولا فولاد ضد زنگ و یا نیکل است.

کاتدها اغلب با کاتالیستی پوشش داده می شوند که پایدارتر از جنس پایه بوده و باعث افزایش سطح تماس و کاهش ولتاژ اضافی میشود. مواد پوشش دهنده عبارتند از مخلوط Ni-S , AL-Ni , Ni-Nio و یا مخلوط فلزات گروه نیکل و پلاتین. آندهای مصرفی نیز فلزی هستند غشاهای بکار رفته در صنعت کلر آلکالی معمولاً از پلیمرهای پرفلورینه ساخته میشوند. برای تقویت قدرت مکانیکی غشا معمولاً با الیاف PTFE تقویت میشوند. همچنین غشاء هنگامی که در معرض گاز کلر در یک سمت و محلول سود در طرف دیگر قرار میگیرد، باید کاملاً پایدار باشد. عمر اقتصادی غشاهای کلر آلکالی تقریباً سه سال بوده اما بین ۲ تا ۵ سال متغیر است.


از مزایای سلهای غشایی تولید محلول سود با خلوص بالا و مصرف برق کمتر نسبت به سایر فرآیندها است. بعلاوه فرآیند غشایی از مواد سمی با حجم بالا مانند آزبست و جیوه استفاده نمیکند. غشا بصورت انتخابی یونها را از خود عبور می دهد و به همین سبب محصولات تولید شده دارای خلوصی بالا و مطابق استانداردهای بین المللی میباشد.

از محصولات واکنشهای انجام شده درالکترولایزرها گاز کلر، هیدروژن و محلول سود سوزآور است که مواد دیگری از آنها قابلیت تولید دارد.

  1. محلول آب ژاول: هیپو کلریت سدیم (NaClO) از ترکیب محلول سود سوزآور با گاز کلر در برج مخصوص بدست میآید.
  2. اسید کلرید ریک: جوهر نمک(HCl) از ترکیب مستقیم گاز کلر و هیدروژن بدست میآید. این واکنش می تواند در یک راکتور انجام بگیرد.
  3. کلر مایع: گاز کلر (Cl۲) پس از فشرده شدن توسط کمپرسور، وارد برج خشک کن شده، با اسید سولفوریک ۹۸ % کاملاً خشک و به کندانسور هدایت میگردد. سپس تا ۳۱ سانتیگراد سرد و به حالت مایع در می آید.
  4. کلرور فریک (FeCl۳): از ترکیب اسید سولفوریک با آهن، کلرور فرو تهیه و سپس آنرا با گاز کلر اکسید نموده تا به کلرورفریک با غلظت ۴۰ % تبدیل گردد.
  5. محلول سود سوز آور: (کاستیک سودا محلول NaOH) این محلول در کاتد الکترولیز با غلظت حدود ۳۰ % تهیه و در واحد تغلیظ کننده اولیه به حدود ۴۸ % تبدیل میگردد.


طرز تهیه محلول با غلظت مشخص (۰,۱ نرمال)

۱- بالن حجم سنجی را با آب و مایع ظرفشویی شسته و با آب مقطر آبکشی میکنیم.

۲- ظرف توزین را شسته و با آب مقطر آبکشی میکنیم و برای خشک کردن، آن را در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد، به مدت یک ساعت درون آون قرار میدهیم. سپس ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آن را درون دسیکاتور میگذاریم تا سرد شود و به دمای اتاق برسد.

۳- مقداری از نمونهای جامد محاسبه شده برای تهیه محلول با غلظت معین را به دقت وزن کرده؛ (۱,۰۲ گرم برای خلوص ۹۸%) و سپس با مقدار کمی آب مقطر به داخل بالن ژوژه ۲۵۰ میلی لیتری انتقال میدهیم.

۴- درب بالن ژوژه را میبندیم و آن را تکان می دهیم تا نمونه به طور کامل حل شود. بعد آن را با آب مقطر به حجم میرسانیم (باید خط نشانهای ظرف، مماس بر گودترین نقطهای سطح هلالی محلول باشد) مجددا درب بالن را بسته و آن را تکان می دهیم تا محلول به طور کامل همگن شود.

۵- اگر ماده اولیهی محلول مورد نظر مایع است، حجم آن را از روی مشخصات مایع (مانند درصد خلوص) محاسبه میکنیم و با یک پیپت دقیق، مقدار لازم را در بالن ژوژه میریزیم و آن را به حجم میرسانیم.

کاربرد سود سوز آور پرک در صنعت
سود پرک از پر کاربردترین مادههای شیمیایی در صنایع است.

- صنایع نفت و گاز و پتروشیمی

در صنایع پتروشیمی جهت خنثی سازی و چربی گیری و در صنعت نفت برای تصفیه کردن محصولات پترولیوم(نفت) و در حفاری گل در فیلد نفتی استفاده میشود.


- صنایع غذایی و کشاورزی

از سود پرک در صنعت شیر و لبنیات، کنسرو سازی، نوشابه سازی، شیرین سازی زیتون، تولید شکلات و کاکائو و کارامل، صنعت روغن خوراکی و کارخانه قند و شکر و… استفاده میشود.


- صنایع کاغذ

سود پرک در صنعت کاغذ سازی در جدا سازی الیاف سلولز از لگینین و در تجزیه چوب و تولید خمیر نقش اساسی دارد. از سود پرک برای افزایش pH در فرآیند تخمیر الیاف کاغذ استفاده می شود. با اضافه شدن سود پرک به الیاف کاغذ،pH آن بالا رفته و موجب میشود الیافها صاف و صیقل و متورم شوند که این در پروسه آسیاب شدن آن ها بسیار مهم است. سود پرک همچنین در سفید کردن الیاف قهوهای در فرآیند پخت تاثیر دارد.


- صنایع چرم

سود پرک در صنایع چرم پس از مراحل زدودن مو و حذف پروتئینهای غیر الیافی و پشم از سطح پوست توسط آهک، طی پروسه چربیزدایی مورد استفاده قرار میگیرد. در کارخانههای تولید چرم ابتدا کراتین مو و پشم را در معرض ماده قلیایی قرار میدهند که پیوند سولفور- سولفور را (توسط هیدروکسید) در زنجیره سیستینی خواهد شکست. مو ابتدا در ریشه که شکل رشد نیافته آن است، مورد حمله قلیا قرار میگیرد. بعد از طی زمان معینی از خیساندن پوست در محلول قلیایی سدیم هیدروکسید و سدیم سولفیت (به عنوان عامل کاهنده)، ریشههای مو منحل میشوند. اما هنگام مو زدایی پوست گوسفند و بره، در سطح داخلی پوست از سدیم هیدروکسید و سدیم سولفید استفاده میشود، به این ترتیب که به محلول قلیایی اجازه میدهند درون پوست نفوذ کند و ریشه را مورد حمله قرار دهد. با این روش به راحتی پشم و مو از پوست (حتی با کشیدن) جدا میشود. این فرآیند اساس موزدایی پشم است که بخش قابل توجهی از تولید چرم در دنیا را تشکیل میدهد. و بدین ترتیب مو زدوده شده و از پوست جدا می-شود. پس از پروسه موزدایی و حذف پشم و پروتئینهای غیر الیافی از سطح پوست، پروسه چربی زدایی صورت میگیرد. بعضی از پوستها مانند پوست گوسفند دارای چربی هستند که باید قبل از عملیات دباغی، چربیها حذف شوند. همانطور که میدانیم سود پرک (هیدروکسید سدیم) خاصیت چربیگیری بسیار بالایی دارد و برای این منظور در صنعت و کارخانجات چرم سازی، چربی را توسط آن از بین میبرند.


- صنایع تکمیلی
سود پرک همچنین مادهای بسیار پرکاربرد در سایر صنایع شیمیایی و تکمیلی میباشد از جمله :
  • صنعت آب و فاضلاب (جهت لخته کردن فلزات سنگین و کنترل اسیدیته در تصفیه آب)
  • صنعت خودرو سازی و خنثی سازی اسید و باطری سازی
  • صنعت چربیگیرها و سایر صنایع وابسته
  • صنعت نساجی
  • صنعت دارو سازی و الکل سازی
  • صنعت آرایشی و بهداشتی
  • صنعت رنگ و رزین و چسب
  • صنعت پلاستیک
  • صنعت پنبه
  • صنایع فلزی و آبکاری، گالوانیزه، روی، آلومینیوم

بسته بندی
سود سوزآور پرک تولیدی این شرکت در بسته بندیهای متنوع، با کیفیت عالی طبق سفارش به بازار عرضه میگردد.

کیسه :
به وزن ۲۵ کیلوگرمی در کیسههای دولایه پلی اتیلن + پلی پروپیلن + لمینت شده

سطل:
۱۵ کیلوگرمی از جنس پلی اتیلن دربدار و مقاوم در برابر آفتاب

بشکه:
۳۰کیلوگرمی و ۵۰ کیلوگرمی از جنس پلی اتیلن دربدار و مقاوم در برابر آفتاب

جمبوبگ:
به وزن ۱۰۰۰کیلوگرم از جنس PP شامل ۴۰ کیسه ۲۵ کیلوگرمی

پالت:
پالتهای چوبی مقاوم ۱۰۰۰ کیلوگرمی (یا ۱۲۵۰ کیلوگرمی) طبق سفارش به صورت استرچ پیچ

نحوه نگهداری سود کاستیک پرک

سود سوزآور پرک یا جامد، رطوبت هوا را خیلی سریع جذب نموده و تغییر شکل داده و به مایع تبدیل میشود، از این جهت می بایستی همیشه درب کیسه کاملا بسته باشد تا در مجاورت هوا قرار نگیرد. درضمن به علت خاصیت خوردگی بسیار بالای این محصول در ظروف پلاستیکی دربدار نگهداری گردد و از ظروف آلومینیومی استفاده نشود. هنگام حمل و نقل، باید سودپرک تحت پوششهای حفاظتی لازم قرار گیرد چرا که با بسیاری از مواد آلی و غیر آلی واکنش میدهد. به عنوان مثال با اسیدهای قوی، نیترو آروماتیک، ترکیبات نیترو پارافین و اورگانو هالوژن، گلایکول و پیرکسیدهای آلی ترکیب میشود. در اثر ترکیب با دی اکسید کربن نیز به کربنات سدیم تبدیل میشود.

موارد ذیل در حمل و نگهداری مورد توجه قرار گیرد:

۱- در جای خشك با تهویه مناسب نگهداری شود.

۲- انباری سرپوشیده مخصوص سود کاستیک پرک دور از مواد ناسازگار مانند اسید ها و ... در نظر گرفته شود و فقط در زمان مورد نیاز درب کیسه باز شود. در غیر اینصورت در مجاورت هوا با توجه به خاصیت رطوبت پذیری بالای آن ابتدا کمی مرطوب شده و سپس کلوخه میگردد.

۳- علایم هشداردهنده خطر شامل خوردگی و ... در معرض دید افراد نصب گردد.

۴- تماس مستقیم هیدروكسید سدیم و آب موجب واکنش گرمازای شدیدی میشود که میبایستی احتیاط های لازم به عمل آید.

۵- در ظروف مناسب درب دار دارای برچسب نگهداری شود.

۶- در ساخت انبار از مصالح مقاوم در برابر خورندگی استفاده شود.

۷- دور از دسترس کودکان نگه دارید.

۸- از محافظ صورت/چشم و دستکش محافظ مناسب استفاده شود.

۹- در صورت تماس با چشم با آب فراوان خوب بشویید و به پزشک مراجعه کنید.

۱۰- سود کاستیک در هنگام حل شدن در آب حرارت زیادی ایجاد میکند و رعایت کردن موارد ایمنی در این خصوص لازم است.

۱۱- برای جابجایی آن از چنگک استفاده نشود.



درجه خطرناکی سود پرک بر اساس طبقه بندی NFPA :
خطرات بهداشتی: درجه ۳ قابلیت اشتعال: درجه ۰ واكنش پذیری : درجه ۱


واحد کنترل کیفیت و واحد آزمایشگاه
متشكل از پرسنلی آموزش ديده که در راستاي كنترل و حفظ شاخص هاي كيفي محصول به مشتريان در تلاش ميباشد.

در اين راستا در ۳ مرحله کنترل صورت می گیرد:

۱-كنترل مواد اولیه ورودی
۲-كنترل حين فرآيند
۳-كنترل محصول نهايي


۱- كنترل ورودي:

مواد اولیه در ابتداي ورود به كارخانه، نمونه برداري شده و طبق استانداردهاي مرتبط مورد تست و آزمايش قرار ميگيرند و در صورت تائيد در مخازن مربوطه تخلیه می گردند. كنترل سایر مواد و قطعات ورودی توسط قسمت آزمايشگاه صورت ميگيرد. لازم به ذکر است که تجهیزات آزمایشگاه بطور مستمر در آزمايشگاههاي معتبر كاليبره ميگردند.


۲- كنترل حين فرآيند:

در اين مرحله بطور رندوم از قسمت های مختلف تولید نمونه برداري شده و كنترل ميشوند.


۳- كنترل محصول نهايي:

در اين مرحله، از محصول نهايي نمونه برداري شده و طبق استانداردهاي مرتبط از همه لحاظ اعم از كنترل ظاهري(شرايط بسته بندي)، كنترل ابعادي(طبق استانداردها و پارامترهاي تعريف شده) و كنترل آنالیز (تستهاي آزمايشگاهي و عملي) مورد كنترل و بازرسي قرار ميگيرند.


اهداف واحد كنترل كيفيت:


۱-حفظ و ارتقاء كيفيت همزمان با بهينه سازي مصرف انرژي

۲-برنامه ريزي و اخذ گواهينامه هاي علمی و فني مربوطه .





تماس با ما

ارسال ایمیل

مشخصات :
اطلاعات تماس :

روابط عمومی

دفتر مرکزی:
+9821-26113000 خط ویژه

فکس:
 +9821-26115000

پست الکترونیک:
Info@petrogohar.com               
Modaresi@petrogohar.com        
Zarif@petrogohar.com

آدرس ها

  دفتر مرکزی :
تهران ، خیابان شهید باهنر(نیاوران)، روبروی پمپ بنزین ، ساختمان هیراد، پلاک ۲۰۱، طبقه اول ، واحد ۴
کدپستی :۱۹۷۷۷۱۵۱۶۷

کارخانه ماهشهر :
استان خوزستان، بندر ماهشهر، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، سایت یک

کارخانه اشتهارد :
استان تهران، اشتهارد، فاز یک شهرک صنعتی اشتهارد

موقعیت دفتر مرکزی

دفتر مرکزی

کارخانه

شرکت پترو گوهر پارس بزرگترین تولید و صادر کننده خالصترین سود پرک ( سود کاستیک ، سود سوزآور ) در ایران تلفن 02126113000 سود پرک صادراتی پترو گوهر پارس سود | سود کاستیک | سود سوزآوز| Sodium hydroxide | خالصترین سود پرک قیمت سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود خالص ترین سود پرک، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، Sodium hydroxide ، سود پرک پترو گوهر پارس سود Ätznatron Flocken، büyük kostik soda، каустической соды в хлопьях، delle scaglie di Soda caustica، de flocons de soude caustique، لرقائق الصودا الكاوية، Сода каустическая، caustic soda flakes

شرکت پترو گوهر پارس بزرگترین تولید و صادر کننده خالصترین سود پرک ( سود کاستیک ، سود سوزآور ) در ایران تلفن 02126113000 سود پرک صادراتی پترو گوهر پارس سود | سود کاستیک | سود سوزآوز| Sodium hydroxide | خالصترین سود پرک قیمت سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود خالص ترین سود پرک، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، Sodium hydroxide ، سود پرک پترو گوهر پارس سود Ätznatron Flocken، büyük kostik soda، каустической соды в хлопьях، delle scaglie di Soda caustica، de flocons de soude caustique، لرقائق الصودا الكاوية، Сода каустическая، caustic soda flakes

شرکت پترو گوهر پارس بزرگترین تولید و صادر کننده خالصترین سود پرک ( سود کاستیک ، سود سوزآور ) در ایران تلفن 02126113000 سود پرک صادراتی پترو گوهر پارس سود | سود کاستیک | سود سوزآوز| Sodium hydroxide | خالصترین سود پرک قیمت سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود خالص ترین سود پرک، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، Sodium hydroxide ، سود پرک پترو گوهر پارس سود Ätznatron Flocken، büyük kostik soda، каустической соды в хлопьях، delle scaglie di Soda caustica، de flocons de soude caustique، لرقائق الصودا الكاوية، Сода каустическая، caustic soda flakes

شرکت پترو گوهر پارس بزرگترین تولید و صادر کننده خالصترین سود پرک ( سود کاستیک ، سود سوزآور ) در ایران تلفن 02126113000 سود پرک صادراتی پترو گوهر پارس سود | سود کاستیک | سود سوزآوز| Sodium hydroxide | خالصترین سود پرک قیمت سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود خالص ترین سود پرک، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، Sodium hydroxide ، سود پرک پترو گوهر پارس سود Ätznatron Flocken، büyük kostik soda، каустической соды в хлопьях، delle scaglie di Soda caustica، de flocons de soude caustique، لرقائق الصودا الكاوية، Сода каустическая، caustic soda flakes

شرکت پترو گوهر پارس بزرگترین تولید و صادر کننده خالصترین سود پرک ( سود کاستیک ، سود سوزآور ) در ایران تلفن 02126113000 سود پرک صادراتی پترو گوهر پارس سود | سود کاستیک | سود سوزآوز| Sodium hydroxide | خالصترین سود پرک قیمت سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود خالص ترین سود پرک، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، Sodium hydroxide ، سود پرک پترو گوهر پارس سود Ätznatron Flocken، büyük kostik soda، каустической соды в хлопьях، delle scaglie di Soda caustica، de flocons de soude caustique، لرقائق الصودا الكاوية، Сода каустическая، caustic soda flakes
شرکت پترو گوهر پارس بزرگترین تولید و صادر کننده خالصترین سود پرک ( سود کاستیک ، سود سوزآور ) در ایران تلفن 02126113000 سود پرک صادراتی پترو گوهر پارس سود | سود کاستیک | سود سوزآوز| Sodium hydroxide | خالصترین سود پرک قیمت سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود خالص ترین سود پرک، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، سود پرک پترو گوهر پارس سود ، Sodium hydroxide ، سود پرک پترو گوهر پارس سود Ätznatron Flocken، büyük kostik soda، каустической соды в хлопьях، delle scaglie di Soda caustica، de flocons de soude caustique، لرقائق الصودا الكاوية، Сода каустическая، caustic soda flakes